Gitana - Vitorlással az Adrián
A hajó
Programok
Képgaléria
Foglalás
Kapcsolat
Hírek és újdonságok
Új szezon
Az új szezon beosztása készen van. Érdeklődésedet a foglalás pontnál tudjuk regisztrálni.   érdeklődés
Hírlevél
Hírlevelünkben szeretnénk tájékoztatni mindenkori akcióinkról és programjainkról.
Új honlap
Honlapunkkal szeretnénk bemutatni hajónkat a vitorlázás, a búvárkodás és a szabad élet szerelmeseinek.
Hírlevél regisztráció
Név
E-mail
Elküld
Az előfizetés lemondása
Partnereink
Amphora búvár klub Amphora Búvár Klub
Régi honlap
A hajó
A hajó régi színeiben Gitana, egy 1967-ben készitett kétárbócos genovai épitésű fahajó. Teljes hossza 18,6 méter, merülési mélysége 2,4 méter, mely az egész nyaralási szezon alatt a legalkalmasabb módja a Horvát tenger partmenti felfedezésének. Kellemes kikapcsolódás az egész családnak, baráti társaságoknak, a sportolni vágyóknak, és persze a vitorlázás szerelmeseinek is.

Mesebeli, a világ zajától távoli, kellemes, csendes tengeren, varázslatos környezetben több lehetőséget is kinál a hajó, hiszen mozgó merülőhely a búvárok számára, egy igazi nagy vitorlás a szelek kedvelőinek és fantasztikus medencés apartman a családosoknak, baráti társaságoknak.
A hajó főhadiszállása, minden fantasztikus túra kiinduló pontja és végcélja a 15. században alapitott Betina. Murter szigetén, a Sibenik szigetvilág egyik legnagyobbikkán található a rusztikus horvát kisváros, ahol a helybéliek nem csak az oliva termesztésről és a halászatról hiresek, hanem a fahajó épitésükről is, ami miatt manapság egyre gyakrabban keresnik fel külföldi látogatók, ugyanis a legjobb fahajók egy része még most is itt épül, Betinán.

A hajó belső kialakitásakor törekedtek arra, minél jobban kihasználják a helyeket és a tereket. Négy darab két személyes kabin és ezeken kivül még 4 (vagyis 2-2 ) emeletes ágy áll rendelkezésre, melyek közül egy kabin természetesen minden úton a kapitányt illeti. Igy nyugodtan mondhatjuk, 10-12 személy helyezhető el "hajós" kényelemmel.
A hajó belsejében egy WC mosdóval, a fedélzeten egy édesvizes zuhany található. A konyha beépített kétlángú gázfőzővel, mosogatóval, hűtővel és a főzéshez, étkezéshez szükséges eszközökkel is felszerelt.
Fontosabb adatok
A hajó új színeiben A hajó tömege: 27 tonna; a víztartály: 1000 liter; az üzemanyagtartály: 800 liter; a fedélzet: 52 m2; a genua: 60 m2; a fővitorla: 35 m2; az elővitorla: 20 m2; a vihar fokk: 9 m2; a hajó teljes hossza: 18.60 méter; maximális szélessége: 4.5 méter; merülési mélysége: 2.40 méter; a fekvőhelyek száma: 10 + 2; a kabinok száma: 5; a motorcsónak: 40 LE-s.

A kikötőben 220 V-os, hajózás közben 12-, ill. 24 V-os elektromos berendezések használhatók. 2004 óta kis fogyasztású eszközök (pl.: telefon-, akkumulátortöltő) hajózás közben is működtethetőek 220 V-ról.
Alaprajz és jellemzők Gyakori kérdések
A 2008-as átalakítás Helyek foglalása
Oldal térkép | Utazási feltételek Nyitóoldal | A hajó | Programok | Képgaléria | Foglalás | Kapcsolat