Gitana - Vitorlással az Adrián
A hajó
Programok
Képgaléria
Foglalás
Kapcsolat
Hírek és újdonságok
Új szezon
Az új szezon beosztása készen van. Érdeklődésedet a foglalás pontnál tudjuk regisztrálni.   érdeklódés
Hírlevél
Hírlevelünkben szeretnénk tájékoztatni mindenkori akcióinkról és programjainkról.
Új honlap
Honlapunkkal szeretnénk bemutatni hajónkat a vitorlázás, a búvárkodás és a szabad élet szerelmeseinek.
Hírlevél regisztráció
Név
E-mail
Elküld
Az előfizetés lemondása
Partnereink
Amphora búvár klub Amphora Búvár Klub
Régi honlap
Egy tipikus búvártúra
A barlangban, valahol az Adrián Szombat
Sietve érkezik mindenki, hiszen a gyors délutáni indulást követően elhagyjuk a betinai kikötőt, hogy még gyorsan, a parttól messze az üres palackjainkat feltölthessük, így másnap korán reggel megejthetjük az első merülést.

Vasárnap
Az esti borozást követő éjszaka után, fejedelmi reggelit csapunk, majd megindulunkaz első merülőhelyünk felé, Solta szigete mellett. Az első merülés alkalmával mindenki kipróbálhatja magát és felszerelését egy teljes év után. A délután során meglátogatunk még egy közeli merülőhelyet, majd az éjszakát egy csendes öbölben töltjük.

Hétfő
Reggeli után Hvar felé vesszük az irányt és dél környékén egy különlegeset merülünk a Vodnjak zátonyai között. Délután Hvaron kikötünk és este városnézés vacsorával, korosztálytól függően éjjel buli vagy borozgatás a program.

Naplemente a hajóról Kedd
A nehéz ébredést követően Hvar környékén, egy csendes kis öbölben pihenjük ki a fáradalmakat vizisízés, fánkozás és fürdőzés közepette. Napközben a csapat kedvétől függően merülünk egyet vagy kettőt, a környék varázslatos merülőhelyein. Az estét már Palmizana marinájában, egy kedves családi hangulatú étteremben töltjük.

Szerda
Másnap reggel útnak indulunk és a Solta - Brac közti átjárónál lévő roncsot kutatjuk fel és merüljük meg. Ezután Solta szigetének külső oldalán haladunk tovább, majd a Drvenik szigetek között töltjük az éjszakát, ahol egy éjszakai merülésen vehet részt minden lelkes csapattag.

Csütörtök
Reggel korán idulás, majd egy gyors merülés után Primostenben megállunk egy fagyira és rövid városnézés után folytatjuk az utunkat Sibenik irányába. Felhajózunk a Krka folyón, hogy az éjszakát már a nemzeti park közelében tölthessük.

Az egyik fal élővilága Péntek
A tömeget elkerülve megnézzük a Krka vízeséseit, majd a napot fürdőzéssel, napozással és vizisíeléssel töltve estére megérkezünk a Betina marinába.

Szombat
A hajó rendbetétele után elbúcsuzunk egymástól, telefonszámokat, címeket cserélünk és elkezdjük szervezni a fotónézegetős összejövetelt.


Búvárkodás Túrázás
Az egyik búvártúra naplója Egyéb
Oldal térkép | Utazási feltételek Nyitóoldal | A hajó | Programok | Képgaléria | Foglalás | Kapcsolat