Gitana - Vitorlással az Adrián
A hajó
Programok
Képgaléria
Foglalás
Kapcsolat
Hírek és újdonságok
Új szezon
Az új szezon beosztása készen van. Érdeklódésedet a foglalás pontnál tudjuk regisztrálni.   érdeklódés
Hírlevél
Hírlevelünkben szeretnénk tájékoztatni mindenkori akcióinkról és programjainkról.
Új honlap
Honlapunkkal szeretnénk bemutatni hajónkat a vitorlázás, a búvárkodás és a szabad élet szerelmeseinek.
Hírlevél regisztráció
Név
E-mail
Elküld
Az előfizetés lemondása
Partnereink
Amphora búvár klub Amphora Búvár Klub
Régi honlap
Egy tipikus vitorlás túra
Kellemesen szeles időben a motorhang nélküli nyugalomban, vitorlákkal Szombat
A csapat általában szombat dél környékéig megérkezik a betinai kikötőbe, ahol a bepakolást követően mindenki el- és berendezkedik, majd türelmetlenül várja a kifutás pillanatát. Délután 16.00 óra körül indul a csapat. Szél és motor segítségével hajózunk, hogy a naplementét már Kaprije mellett tölthessük és kipihenhessük az utazás fáradalmait, kellemes borozgatás mellett.

Vasárnap
Másnap, a reggelit követően célba vesszük Solta szigetét, ahol egy kellemes, csendes kis öbölbe érkezik a hajó. Csendes, strandolós délutánt követően az estét egy különleges vacsorával és tradicionális horvát ételek és italok társaságában töltjük.

Hétfő
Reggel, a csapat folytatja útját Hvar szigete felé. A délutáni naplementét már a hvari vár magaslataiból figyeljük. A városnézést követően egy kellemes kis étteremben pihen vacsora közben a csapat.

Dubrovnik Kedd
Hvarról Vis szigetéig hosszú az út, így korán indulunk. Délutánig a szigetet körbehajózzuk és megnézzük a visi tengeralattjáró bázist is. Este egy kis faluban, Bisevo-ban kötünk ki, ahol a helyiek kis éttermében különleges horvát italokat kóstolunk, és a hajót árammal, vízzel töltjük fel.

Szerda
Korán reggel, még a turistacsoportok előtt érkezünk a bisevo-i kék barlanghoz, majd a délelőtt több, a hegy gyomrába hosszan benyúló barlangot is megnézünk a környékén. Este Komizsára érkezünk, ahol a kikötőktől távol, egy csendes öbölben töltjük az éjszakát.

Csütörtök
Korán indulunk a visszaút miatt, hogy este már Primosten partjai mentén pihenhessünk.

Péntek
A délelőttöt aktív programokkal töltjük, mint például vízisízés vagy fánkozás, hiszen már nincs messze Murter szigete, ahol is egy öreg halász éttermébe már hivatalosak vagyunk estére.

Lehorgonyozva az Adria szikláinál Szombat
A hajó rendbetétele után elfogyasztjuk utolsó közös kávénkat a marina kávézójában, közben mindenki telefonszámot cserél és az after party megszervezéséről ötletel. Kora délután elbúcsúzik egymástól a kis csapat, és mindenki elindul Magyarország felé.


Túrázás Búvárkodás
Az egyik vitorlás túra naplója Egyéb
Oldal térkép | Utazási feltételek Nyitóoldal | A hajó | Programok | Képgaléria | Foglalás | Kapcsolat