Gitana - Vitorlással az Adrián
A hajó
Programok
Képgaléria
Foglalás
Kapcsolat
Hírek és újdonságok
Új szezon
Az új szezon beosztása készen van. Érdeklódésedet a foglalás pontnál tudjuk regisztrálni.   érdeklódés
Hírlevél
Hírlevelünkben szeretnénk tájékoztatni mindenkori akcióinkról és programjainkról.
Új honlap
Honlapunkkal szeretnénk bemutatni hajónkat a vitorlázás, a búvárkodás és a szabad élet szerelmeseinek.
Hírlevél regisztráció
Név
E-mail
Elküld
Az előfizetés lemondása
Partnereink
Amphora búvár klub Amphora Búvár Klub
Régi honlap
Programok
Programjaink között szerepel kiránduló, vitorlás, illetve búvártúrák megszervezése. Egy, illetve két hetes túráinkon a dalmát partszakasz legszebb kisvárosait, legcsendesebb öbleit és pezsgő turista célpontjait is célba vesszük. A hajóval olyan helyekre szervezzük kirándulásainkat, melyek autóval és gyalogosan nehezen megközelíthetők. Érdemes átolvasni naplónkat, túráink leírását a következő oldalakon:
Túrázás Búvárkodás Egyéb
Vitorlákkal és jó széllel Túrázás
Senki sem tudja, mióta használ az ember vízi járművet, azt sem lehet tudni, hogy milyen volt az első. Valószínűleg fatörzsekből és farönkökből összetákolt tutaj lehetett. Feltételezhető, hogy elsőként arra jött rá az ember, hogy miként lehet a hajókat irányítani és előre hajtani evezők segítségével. Hamarosan megjelentek az első vitorlák is. Az ember a hajókat halászatra és kereskedelemre találta ki, de a hajós életforma kultúránkként másként és más irányba fejlődött, jelentős történelmet írva.
tovább
Jé, egy kamera Búvárkodás Könnyű búvárkodásnál a búvár neoprén ruhát, palackot, maszkot, ólmot, uszonyt, és búvármellényt és egyéb műszereket visel. A könnyűbúvárkodást gyakran palackos merülésnek is nevezik. A levegővel vagy egyéb gázeleggyel töltött palackból a búvár egy nyomáscsökkentő eszközön keresztül kapja a víz alatt a levegőt, illetve a gázelegyet, a palackban maximum 200 bar nyomás található.
tovább
Hvar-i templom Jó szélben a vitorlás A búvárok útra készen
Oldal térkép | Utazási feltételek Nyitóoldal | A hajó | Programok | Képgaléria | Foglalás | Kapcsolat